Knight Online Yaz Etkinlikleri Başlıyor! | Hi2Games | Oyuna Dair Her Şey!
Knight Online Yaz Etkinlikleri Başlıyor!
Knight Online Yaz Etkinlikleri Başlıyor!

Knight Online Yaz Etkinlikleri Başlıyor!

OYUN DÜNYASI

11.06.2022 17:59

Geri Dönüş Etkinlikleri

Kuralların tanrısı Logos yeni şövalyelere kendine meydan okumaları için bir şans vereceğini söylüyor.Savaşa susamış Logos’u yenmek için hediye eşyalarınızla karakterinizi güçlendirebilir ve savaşa hazırlanabilirsiniz.4 Haftalık etkinlik süresince oyuna giriş yaptığınızda aşağıdaki şartlara göre posta kutunuza eşyaları alabilmeniz için kullanılacak takas eşyası gönderilecek ve bu eşyaları yalnızca bir defa alabileceksiniz.

undefined-1654262318904

Logos’un Çağrısı: Oyuna 15 Mayıs ile 16 Haziran tarihleri arasında giriş yapmamış oyuncular ve yeni oyuncular hızlıca geri dönüş veya bir başlangıç yapabileceği, karakterlerini güçlendirebileceği hediye paketinin sahibi olacaklar. 

 

Logos’un Takdiri: Savaşa ara vermeyen şövalyeler de unutulmuyor. Diğer tüm oyuncular da farklı bir hediye paketi ile hiç ara vermeden ve daha güçlü bir şekilde savaşlarına devam edebilecekler.

 

1+2 Seviye Atlama Etkinliği: Etkinlik süresi boyunca karakterinizin atladığı her bir seviye için ekstra iki seviye daha atlayacaksınız.

İçerik Güncellemeleri

Krowaz İstilası: Ronark Land haritasında beklenmedik bir istila ile karşı karşıyayız. Görünüşe göre Cuff ve Giga’dan sonra Krowaz’ın istila da sırası geldi. Bu istilaya karşı yardımınıza ihtiyacımız var, haritanın tam ortasında ortaya çıkacak olan Krowaz’ı öldürmek için yardım eden şövalyelere Mavi Hazine Sandığı saçacak.

Uzun zamandır 80 seviye üzerindeki oyuncularımızın giriş yapmak istediği Border Defense War etkinliği 4 hafta boyunca kendilerine açılıyor.

undefined-1654259562712

Zombi Etkinliği: Geçmişe gidip eski Moradon haritasında zombilere yem olmadan Rift'i yok ederek müthiş ödüller kazanabileceksiniz.

+80 BDW Etkinliği: Uzun zamandır 80 seviye üzerindeki oyuncularımızın giriş yapmak istediği Border Defense War etkinliği 4 hafta boyunca kendilerine açılıyor.

 

Rebirth Seviye Güncellemesi

83 seviye sonrası atladığınız her bir Rebirth seviyesi için 2 Stat puanı kazandığınız Rebirth seviyelerine güncelleme geliyor.

-Ares, Diez, Gordion, Rosetta, Olympia ve Destan sunucuları için Rebirth seviye sınırı 10'dan 15'e çıkarılıyor.

-Altar, Vega ve Sirius sunucuları için Rebirth seviye sınırı 5'den 10'a çıkarılıyor.

 

Yenilenmiş Çarkıfelek

Yenilenmiş çarkıfelek geri dönüyor! İster her gün oyunda iki saat kalarak günde bir defa Manes’in merhameti bölümünde, isterseniz 9 milyon Noah karşılığında Ares’in onayı bölümünde dilediğiniz kadar çarkı çevirebilir ve karşılığında hediyelerinizi alabilirsiniz.

undefined-1654262407900

Müthiş hediyeler kazanabileceğiniz etkinliklerin yanı sıra kullanıcıların beklediği önemli güncellemeler de 16 Haziran 2022 tarihinde oyuna eklenecek.

  • Hızlı Teslimat

    7 gün 24 saat alış ve satış işlemleriniz anında gerçekleştirilir.

  • Güvenli Alışveriş

    3D ve SSL güvencesiyle dilediğiniz ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

  • Uygun Fiyat

    İndirimli ve en uygun fiyatlarla alışverişin keyfini sizde çıkarın.

  • Müşteri Memnuniyeti

    Müşterilerimize kaliteli hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.